Op maandag, dinsdag en donderdag, vrijdag zijn we bereikbaar van 09.30 tot 12.00u

Vraag en Antwoord

FAQ

Heeft u een vraag? Misschien kunt u het antwoord hieronder al terugvinden.

De bewindvoering wordt over het algemeen voor onbepaalde tijd uitgesproken. De rechter beslist wanneer het opgeheven kan worden. U kunt hiervoor een verzoek aan de rechter sturen. Neem hiervoor ook contact op met uw bewindvoerder.

Zodra de beschikking bewindvoering met de post door de bewindvoerder en uzelf is ontvangen, gaat de bewindvoering direct van start.

Ja, dat kan via de telefoon of per mail. Iedere dag dat het kantoor geopend is kan dit tot 12.00u, het staat dan na 16.00u op uw leefgeldrekening als wij dit goedgekeurd hebben. Is het niet mogelijk om extra geld over te maken dan krijgt u dat voor 12.00u te horen.

Alle financiële post direct (binnen 24 uur) aan ons doorsturen per post of via de mail zodat we deze voor u zo snel mogelijk kunnen behandelen.

U kunt doorgeven dat uonder bewind staat en dat de deurwaarder contact met ons moet opnemen omdat uzelf geen afspraken kunt/mag maken voor de schuld.

Altijd eerst contact opnemen met ons omdat alleen de bewindvoerder dit mag regelen en hij/zij precies weet of dit ook betaald kan worden.

Altijd eerst contact opnemen met ons omdat alleen de bewindvoerder dit mag regelen en hij/zij precies weet of dit ook betaald kan worden.

contact

Kom eens op de koffie

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht. Wij zijn maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag van 09:30 tot 12:00 telefonisch bereikbaar.

0493 212 000 info@idrbewindvoering.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×