Op maandag, dinsdag en donderdag, vrijdag zijn we bereikbaar van 10.00u tot 12.00u

IDR Bewindvoering

Laten we kennismaken

IDR Bewindvoering in Deurne voor een persoonlijk en vertrouwd beheer van uw financiën. Ons doel is op een prettige manier uw toekomst financieel gezonder te maken. We maken hiervoor duidelijke afspraken met u en houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

IDR Bewindvoering

IDR Bewindvoering is sinds 2013 gevestigd in Deurne. Het team bestaat uit ervaren, professionele bewindvoerders. IDR Bewindvoering is erkend lid van de Brancheorganisatie NBPB. Door de Rechtbank is IDR Bewindvoering erkend als bewindvoerder voor problematische schulden.

IDR Bewindvoering is actief in Zuid-Oost Brabant en Limburg.

Waarom IDR Bewindvoering

IDR Bewindvoering heeft ruime financiële kennis en ervaring binnen de schuldhulpverlening.  Uw financiën worden door ons professioneel, persoonlijk en op transparante wijze beheerd en uw gegevens worden uiteraard uiterst discreet behandeld. U kunt uw financiële zaken volgen via een inlogmogelijkheid zodat u dagelijks zicht heeft op het beheer en op de uitgaven-inkomsten en eventuele schulden.

Jaarlijks wordt de administratie van IDR Bewindvoering gecontroleerd aan de hand van de kwaliteitsnormen welke door Rechtspraak  Nederland zijn vastgesteld. Wij hanteren een privacy-verklaring en algemene voorwaarden.

Afgelopen jaren heeft IDR Bewindvoering al tientallen cliënten weer op weg geholpen naar een toekomst zonder geldzorgen of schulden.

Ons team

Dit zijn wij

IDR Bewindvoering is uw persoonlijke begeleider naar een overzichtelijke toekomst met minder geldzorgen. Het team bestaat uit 5 personen. Wij werken op een laagdrempelige wijze en zijn goed geïnformeerd over uw situatie. 

Ingrid Driessens

Bewindvoerder

Met veel enthousiasme ben ik verantwoordelijk voor jouw financiën en de dagelijkse leiding van IDR.

Marly

Bewindvoerder

Met een positieve instelling ga ik aan de slag voor het best mogelijke resultaat voor jou!

Christian

Bewindvoerder

Mijn doel is jouw financiën weer op orde te krijgen en een mooiere toekomst te creëren.

Fredy

Assistent Bewindvoerder

Als eerste aanspreekpunt voor alle vragen sta ik zoveel mogelijk voor je klaar.

Tessa

Assistent Bewindvoerder

Jouw vraag probeer ik zo goed mogelijk te beantwoorden en je verder helpen is mijn doel.

contact

Kom eens op de koffie

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht. Wij zijn maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag van 10.00 tot 12:00 telefonisch bereikbaar.

0493 212 000 info@idrbewindvoering.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×